Baby Face Beauty Hangi Amaç İçin Kullanılabilir?

Baby Face Beauty Hangi Amaç İçin Kullanılabilir?

THULIUM LAZER LEKE TEDAVİSİ

Baby Face Beauty -1927nm – FDA onaylı Thulium lazer cihazıdır. Cilt yenileme için kullanılan karbondioksit ve erbiyum fraksiyonel lazerler gibi etki gösteren thulium lazer derinin üst tabakasını koruyarak etki sağladığından, diğerlerine kıyasla belirgin derecede daha hızlı iyileşme sağlamaktadır. 1mm cilt altı derinliğine ulaşabilen Lutronic firmasının Thulium lazer cihazı Lasemd, nam-ı diğer, Baby Face Beauty, leke tedavisi, skar tedavisi ve anti-aging uygulamalarında çok hızlı ve etkin sonuçlar alınan cilt tedavi ve yenileme lazeridir.

Baby Face Beauty lazer konseptinin bir parçası olan nano moleküler yapıdaki ampullerin hepsinde ana etken madde dışında iki adet bitki ekstresi bulunmaktadır. Antioksidan özellikleri çok güçlü olan bu ekstreler genel tıpta kanser tedavisi, romatizma gibi pek çok hastalığın tedavisinde hücre hasarlarını gidermeye ve doku yenilenmesine destek için kullanılmaktadır. Baby Face Baeuty ampulleri, sisteme özel geliştirilmiş formülasyona sahiptir. Farklı cilt sorunlarının tedavisinde,özellikle hangi sorun hedefleniyorsa o durumun tedavisine uygun olan ampul seçilerek uygulama yapılır.

 

Baby Face Lazer Hangi Ciltler İçin Uygundur?

Baby Face Beauty kadın, erkek ayırt etmeden, şu ana kadarki cilt bakım uygulamalarında istedikleri etkiyi alamamış, kızarıklık, morarma olmadan daha parlak ve sıkı bir cilde kavuşmak isteyen herkes için uygundur. Herhangi bir iyileşme süreci bulunmamaktadır. Anında günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz. Baby Face Beauty’de kullanılan serumlar saf içerikleri ile kullanıma sunulmuştur içerisinde resveratrol bulunmaktadır.

 

Baby Face Beauty Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır?

Öncelikle kişinin cilt ihtiyacına göre belirlenen ‘Baby Face Beauty’ protokolü için özel hazırlanmış serumlar belirlenir. Anesteziye ihtiyaç duyulmadan lazer teknolojisi ile mikro atımlar yardımıyla ürünün alt tabakalara geçişini sağlayan kanallar açılır ve hazırlanan serum cilde yedirilir.
Toplamda 4 seans halinde uygulanan bu işlem 2 hafta aralıklarla yapılmaktadır.

 

Baby Face Beauty Hangi Amaç İçin Kullanılabilir?

Ciltteki kırışıklılıkların azaltılmasında
Cilt renginin açılmasında
Cildi ve gözenekleri sıkılaştırmada
Pigment ve Skar azaltılmasında
Cilt parlaklığının geri kazandırılmasında
Dekolte bölgesi bakımında
Boyun Gençleştirme
Anti-aging ve Melasma bakımında kullanılır.

 

Baby Face Uygulaması Kaç Seans Yapılır?

Kişinin cildine bağlı olarak 1-2 hafta aralıklarla 3 ila 5 seans uygulanabilir. Eğer cilt bakımı amacıyla yapılıyorsa tek seansta bile alınan sonuç oldukça tatmin edicidir.

 

Baby Face Beauty'nin lazerden farkı nedir?

-Öncelikle tedavi süresinin kısa olması (5-10 dakika toplam süre)

– Ağrısız bir yöntem olması sebebiyle anestezi ihtiyacı olmaması

– Kısa süreli bir kızarıklık olması nedeniyle kişinin günlük yaşamına hemen dönmesi.

– Hem lazerin etkisi hem de kullanılan kozmesötiklerin ciltte emilmesi için ideal ortamı sağlayarak, içten dışa doğru iyileşmeyi hızlandırır.

Baby Face Beauty Hangi Amaç İçin Kullanılabilir?