Baby Face Beauty Lazerin faydaları nelerdir?

Baby Face Beauty Lazerin faydaları nelerdir?

Lazerle Cilt Yenileme

Lazerle cilt yenileme, estetik dermatolojide yeni ve başarı ile uygulanan bir metottur.

Kadın erkek farkı gözetmeksizin cilt problemleri, bireyin dış görünüşünü etkilemesi sebebiyle psikolojik sorunlara dahi yol açabilir. Çeşitli cilt problemleri yaşayan kişiler dermatoloji uzmanı tarafından önerilen tıbbi tedaviye ek olarak medikal estetik yöntemlerine başvurabilir. Gelişen tıp ve teknolojinin sağlamış olduğu imkanlarla günümüzde akne, leke ve kırışıklık gibi birçok deri problemine yönelik tedavi yöntemleri geliştirildi. İşte, cilt yenileme ve mevcut dermatolojik problemlerin çözümüne yönelik olarak uygulanan bazı bakım ve tedavi teknikleri…

Cilt Yenileme ve Cilt Gençleştirme

Lazerle cilt yenileme işleminde kullanılan lazer cihazlarının tamamı cilde yüksek enerjili ışınlar gönderirler. Bu lazer ışınları cildin yapısında bulunan su molekülleri veya kromofor adı verilen ve renk içeren maddeler tarafından tutulurlar. Işık enerjisinin su ve kromoforlarca tutulması sonucu enerji ısıya dönüşür ve cildin ışığa maruz kalan bölgesini kontrollü olarak katmanlar halinde tahrip eder. Lazer atışlarına maruz kalma sonucu tahrip olmuş cildin güneş ve benzeri etkilerden yıpranmış ve kırışmış dış katmanlarının yerini, yeni oluşan taze cilt dokuları alır. Bazı lazerler cilt yenileme işlemini cilt dokularını tahrip etmeden sadece ısıtarak da sağlamaktadır.

Cilt gençleştirme işlemi sonucunda cilt yapısı ve görüntüsünde önemli bir gelişme sağlanabilir. Cilt daha genç, daha sağlıklı, lekelerden ve izlerden arınmış daha temiz ve duru bir görünüme kavuşur. Lazerle cilt yenileme işlemi ile cildin elastikiyeti artar ve kırışıklıklar önemli oranda azalır. Lazerle cilt gençleştirmek için yapılan işlemlerden bir tanesi de kliniğimizde uygulanan Baby Face Beauty Thilium lazer işlemidir.

Baby Face Beauty nedir?
Baby Face Beauty; 1927nm dalga boyuna sahip thulium lazer sistemi ile yapılan bir cilt bakım ve yenileme sistemidir. Bu sistemde thulium lazer ışınları ile deride mikro-kanallar açılmakta ve cildin sorununa göre seçilen A vitamini, C vitamini, Tranexamicacid; Resveratrol, kök hücre içeren nano partiküküllü Lasemd ampulleri cilde yedirilmektedir. Hem thulium lazerin etkisinden hem de ampüllerin antioksidan; anti-aging ve aydınlatıcı etkisinden faydanılmaktadır.

•       Öncelikle tedavi süresinin kısa olması (10-15 dakika süre)
•       Ağrısız bir yöntem olması nedeniyle anesteziye ihtiyaç duyulmaması
•       Kısa sürede geçen hafif bir kızarıklıktan başka herhangi bir yan etkinin olmaması ve tedavinin sonrasında günlük yaşama geri dönülebilmesi
•       Thulium lazerin etkisi ve kullanılan kozmesötiklerin ciltte emilmesi için ideal ortamı sağlayarak, içten dışa doğru iyileşmeyi hızlandırması

 

Baby Face Beauty nasıl yapılır?
Bakım iki aşamada yapılır. İlk aşamasını cildin duruma göre thulium lazer ışığı ile cildin yüzeyinde oldukça küçük çapta dakikada 6.000 adet yarattığı mikrokanallar açılır, bu arada cildin sorununa göre seçilen uygun farmesötik ürün (LASEMD Ampülleri) hazırlanır. 4-6 dakikalık thulium lazer uygulamalarının ardından ikinci aşamada cildin ihtiyacına göre thulium lazer desteği ile açılan deliklerden cilt altına kendi özel ürünleri yedirilir, sonrasında ortalama 10 dakika maskesi uygulanır.

Baby Face Beauty hangi amaçlar için kullanılabilir?
Klasik cilt bakımı
Gözenek ve cilt sıkılaştırma
Ciltte beyazlatılmasında
Cildin parlatma
Kırışıklık giderme
Anti-aging bakım
Melazma
Pigment azaltılması
Skar azaltma
Boyun ve dekolte bakımı
Boyun gençleştirme

 

Baby Face Beauty kaç seans uygulanmalıdır?
Kişinin cildindeki sorununa bağlı olarak 1-2 hafta aralıklarla 3-4 seans uygulanabilir. Tek seans bile sonuçları açısından oldukça tatminkardır.

 

Baby Face Beauty Lazerin faydaları nelerdir?

Baby Face Beauty easy ve advance mod olarak farklı cilt sorunlarına çözüm sunabilen alternatifli lazerli cilt bakım uygulamasıdır.

Baby Face Beauty Easy Mod,

35 yaş üzerinde cilt bakımını düzenli yaptıran ancak özel bir gün öncesinde cildinde bir değişiklik isteyen, hafif renk düzensizliği olan mat ciltleri parlatmak, gözenekleri sıkılaştırmak için önerdiğimiz klasik cilt bakımı gibi nitelendirebileceğimiz birinci kademe bakımıdır. Easy mod, haftada 1 kez 4 kez uygulanır. Uygulama sonrasında sadece kısa süreli kızarıklıklar oluşur, kişi sosyal hayatına ara vermek zorunda kalmaz.

Baby Face Beauty Advance Mod,

leke düzensizliği, kırışıklıkları olan matlaşmış, canlılığını kaybetmiş, gözenekleri çok genişlemiş ciltlerde ise Tranexamicacid, Resveratrol gibi renk açıcılar, düzenleyiciler, anti aging serumlar uygulanarak yapılan daha çok mikrokanalın açıldığı ikinci kademe iyileştirici uygulamadır. Ayda bir kez olmak üzere cildin ihtiyacına göre 3-4 uygulanır. Advance Mod’da uygulama sonrasında 4-5 içinde ciltte hafif kabuklanmalar, pul pul dökülmeler olabilir.

  • Gözenek küçülür ve cilt sıkılaşır
  • Ciltte aydınlanır, parlar
  • İnce kırışıkların görünümünde azalma görülür
  • Cilt yenilenir (anti-aging bakım)
  • Lekelerin ve akne izlerinin görümünde düzelme
  • Boyun ve dekoltede gençleşme sağlanır.
Baby Face Beauty Lazerin faydaları nelerdir?