Baby Face Uygulaması Kaç Seans Yapılır?

Baby Face Uygulaması Kaç Seans Yapılır?

Lazerle Cilt Yenileme

Lazerle cilt yenileme, bugünlerde çok popüler bir uygulama haline gelmiştir.

Teknolojinin ilerlemesi sayesinde, kırışıklıklar, akne, yüzdeki renk değişimleri ve sivilce izlerinden kurtulmak için lazerle cilt yenileme işlemi yaptırabilirsiniz.

Bu uygulama, dermatolojik cerrahi konusunda uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilir. İstenilen bölgeye yoğunlaştırılmış lazer ışınları gönderen bir alet kullanılır. Lazerle cilt yenileme işleminde, cildin dış tabakaları yakılarak yeni cilt tabakasının ortaya çıkması sağlanır.

Bu işlem sayesinde, bugün mevcut en iyi teknolojinin yardımıyla, eşit olmayan cilt tonu ve cilt rengi gibi yüzdeki bazı kusurlar tedavi edilebilir. Lazerle cilt gençleştirmek için yapılan işlemlerden bir tanesi de kliniğimizde uygulanan Baby Face Beauty Thilium lazer işlemidir.

Baby Face Beauty nedir?
Baby Face Beauty – 1927nm Thulium Lazer teknolojisine sahip leke tedavisi ve cilt yenileme alanlarında üstün başarı sahibi, FDA onaylı lazer cihazıdır.

Bu sistemde Lazer ışınları ile deride 100 mikron çapında mikro-kanallar açılmakta ve kişinin sorununa göre seçilen C vitamini, Retinol, Tranexamic acid, Resveratrol, Kök hücre içeren nano partiküküllü Lasemd ampulleri cilde yedirilmektedir. Böylece hem lazerin etkisinden hem de ürünlerin antioksidan; antiaging ve aydınlatıcı-parlatıcı etkisinden faydanılmaktadır.

Baby Face Beauty Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır?

Öncelikle kişinin cilt ihtiyacına göre belirlenen ‘Baby Face Beauty’ protokolü için özel hazırlanmış serumlar belirlenir. Anesteziye ihtiyaç duyulmadan lazer teknolojisi ile mikro atımlar yardımıyla ürünün alt tabakalara geçişini sağlayan kanallar açılır ve hazırlanan serum cilde yedirilir.
Toplamda 4 seans halinde uygulanan bu işlemde ilk 3 seans bir hafta arayla uygulanır, 4. seansın ise bir ay sonra uygulanması önerilmektedir. Yalnızca 10-15 dakikada hayalinizdeki cilde kavuşabileceğiniz bu uygulamayı mutlaka deneyin!

Baby Face Beauty hangi amaçlar için kullanılabilir?
 Leke tedavisi ( Çiller, Yaşlılık Lekeleri, Güneş Lekeleri)
– Melazma

– Cilt Yenileme

– Cilt Gençleştirme

– İnce Çizgi ve Kırışıklıkları Azaltma/Önleme

– Antiaging Bakım

– Antioksidan Cilt Bakımı

– Cilt Aydınlatma, Beyazlatma, Parlatma

– Cilt Tonu Düzensizliklerini Giderme
 

– Cilt Elastikiyetini Arttırma ( Cilt Sıkılaştırma)

– Genişlemiş Gözenek Tedavisi

– Yağlı Ciltlerde Sebum Dengeleme

– Skar Tedavisi ( Akne İzi, Yara İzi)

– Stria Tedavis ( Cilt Çatlakları)

– Dekolte bakımı

– El Bakımı

– Gıdı Toparlama

– Boyun gençleştirme

 

Baby Face Uygulaması Kaç Seans Yapılır?

Kişinin cildine bağlı olarak 1-2 hafta aralıklarla 3 ila 5 seans uygulanabilir. Eğer cilt bakımı amacıyla yapılıyorsa tek seansta bile alınan sonuç oldukça tatmin edicidir.

 

Baby Face Beauty Lazerin faydaları nelerdir?

Baby Face Beauty easy ve advance mod olarak farklı cilt sorunlarına çözüm sunabilen alternatifli lazerli cilt bakım uygulamasıdır.

Baby Face Beauty Easy Mod,

 35 yaş üzerinde cilt bakımını düzenli yaptıran ancak özel bir gün öncesinde cildinde bir değişiklik isteyen, hafif renk düzensizliği olan mat ciltleri parlatmak, gözenekleri sıkılaştırmak için önerdiğimiz klasik cilt bakımı gibi nitelendirebileceğimiz birinci kademe bakımıdır. Easy mod, haftada 1 kez 4 kez uygulanır. Uygulama sonrasında sadece kısa süreli kızarıklıklar oluşur, kişi sosyal hayatına ara vermek zorunda kalmaz.

Baby Face Beauty Advance Mod,

 leke düzensizliği, kırışıklıkları olan matlaşmış, canlılığını kaybetmiş, gözenekleri çok genişlemiş ciltlerde ise Tranexamicacid, Resveratrol gibi renk açıcılar, düzenleyiciler, anti aging serumlar uygulanarak yapılan daha çok mikrokanalın açıldığı ikinci kademe iyileştirici uygulamadır. Ayda bir kez olmak üzere cildin ihtiyacına göre 3-4 uygulanır. Advance Mod’da uygulama sonrasında 4-5 içinde ciltte hafif kabuklanmalar, pul pul dökülmeler olabilir. Gözenek küçülür ve cilt sıkılaşır,Cilt aydınlanır, parlar,İnce kırışıkların görünümünde azalma görülür,cilt yenilenir (anti-aging bakım),Lekelerin ve akne izlerinin görümünde düzelme,boyun ve dekoltede gençleşme sağlanır.

Baby Face Uygulaması Kaç Seans Yapılır?