Elmas Dolgu Nedir? Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Elmas Dolgu Nedir? Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

ELMAS DOLGU( CİLT GENÇLEŞTİRME)NİN FAYDALARI NELERDİR?
Cildinizi Nemlendirir :
Elmas Dolgu’nun güçlü antioksidan ve nemlendirme aracı olan Sorbitol’ün varlığı sayesinde cildinizin zamanla kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olarak nemliği korur ve cildin ihtiyaç duyduğu nemi ve parlaklığı geri verir.
Tazelik Verir :
Elmas Dolgu ile cildinizde hızlı bir tazelik hissi ve uzun süreli nemlendirme etkisi hemen gözle görünür.
Cilt Tonunun İyileşmesini Sağlar :
Zaman içerisinde en iyi hale getirilmiş bir cilt yapısına kavuşmanıza yardımcı olur.
Etkili Sonuçlar :
Uygulamadan hemen sonraki haftalarda kırışıklık ve sarkmalarda gözle görünür düzelme sağlar. Yüz, boyun, el ve dekolte bölgesi gibi yaşlanma etkilerinin daha çok gözlemlendiği bölgelerde çok hızlı sonuç verir.
Uzun Süreli Etki :
Elmas dolgu içerisindeki kuvvetli antioksidanı Sorbitol sayesinde çapraz bağlanmış olan Hiyalüronik asidin hızlı çözülmesini engellerken aynı zamanda serbest oksijen radikallerinin ykımını engeller ve böylelikle uzun ve sağlıklı bir etki sağlar.

ELMAS DOLGU UYGULAMA ALANLARI NELERDİR ?
ELMAS DOLGU nemini ve canlılığını yitirmiş, yaşlanma sürecini geciktirmek istenen ciltler için geliştirilmiş hyalüronik asit ve patentli antioksidan kombinasyonu içeren bir üründür. Elmas Dolgunun uygulama alanları çok geniştir. Elmas Dolgu ;
Cilt tonunun iyileştirilmesi
İnce kırışıklıkları giderme
Cilt elastikiyetini geri kazandırma
Cilt yaşlanma belirtilerinin giderilmesi
Boyun ve dekolte bölgesinde oluşan kırışıklıkların tedavisi
Cilde parlaklık vermesi
Kuru ve susuz kalmış ciltleri nemlendirmek
Yüz ifadeleri sırasında görünen dermal çizgileri gidermek
El üstü çizgilerini gidermek ve el üzerine nemlilik vermek için kullanılır.

ELMAS DOLGUNUN DİĞER CİLT GENÇLEŞTİRMELERDEN FARKIVE ÜSTÜNLÜKLERİ NELERDİR?
Elmas Dolgu, diğer cilt gençleştirme tedavilerine kıyasla çapraz bağlı ve çapraz bağsız hiyalüronik asit seçenekleri ile cildinize en uygun ürünü seçme imkanı verir. Elmas Dolgu , üretim aşaması sırasında patentli IPN-Like teknolojisini kullanır. IPN-Like çağımızın gelmiş olduğu son nesil teknoloji olup,toksin(BDDE) içermeyen bir çapraz bağlanma teknolojisidir.Bu teknolojisi sayesinde granülom,nodül,ödem gibi istenmeyen sonuçlar gözlenmezken güvenle kullanılan ürünler yaratılmış oluyor. Elmas Dolgu , çilt nemlendirme etkisine sahip patentli hiyalüronik asit ve en kuvvetli antioksidanlardan Sorbitol içeren ilk ve tek üründür. Elmas Dolgu, içeriğinde ki etken maddeler sayesinde cildinize uzun süreli ,sağlıklı parlaklık ve nem verir.

Elmas Dolgu Nedir? Hangi Bölgelere Uygulanabilir?