Gençlik Aşısı

Gençlik Aşısı

Gençlik Aşısı

Cildin orta tabakasına özel anti-aging kokteyller uygulanarak yüzünüzdeki elastikiyet kaybının giderilmesi ve daha genç bir görünüm elde edilmesi amaçlanır. Multivitamin-mineral-antioksidan ve kollajen arttırıcı özel kokteyllerin tüm yüze uygulanması işlemidir. Bu işlem ile ince-orta kırışıklıklar giderilir, lifting ve antiaging elde edilir.

 

İşlem sırasında beni neler bekliyor?

İşlem öncesi anestezi krem uygulaması yapılır. Mikroiğneleme yöntemi ile yüzünüze gençlik aşısı enjekte edilir. İşlem süresi yaklaşık 15-20 dakikadır. Uygulama bölgesinde geçici kızarıklık, şişlik veya ekimoz oluşabilir. İşlem sonrası kişi günlük yaşantısına geri dönebilir. İşlem bölgesini 24 saat su ile temas ettirmemelidir.

 

Kimler uygulama için uygundur?

Cildinde daha genç, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm elde etmek isteyen kişiler bu uygulama için uygundur. Yüz mezoterapisi (mezolift) hamilelere, emziren annelere, deride enfeksiyonu olanlara ve uygulamada kullanılan maddelere karşı alerjisi olanlara uygulanmaz.

 

Gençlik Aşısı Hangi Sıklıkta Uygulanabilir?

IAL sistemde cilde 3 kez minik aşılar yapılır. Aşı (IAL Sistem) 0-15-21. günlerde uygulanır ve olumlu etkiler 2. günden itibaren ciltte parlaklık, ışıltı ile kendini gösterir. Yılda iki kez yapılması önerilir. Yılda 2 kez tekrarlanması etkisinin uzun süre kalmasını sağlar. İlk aşının hemen ardından ciltte belirgin canlılık, parlaklık, kırışıklıklarda hafifleme ile gerginlik gözlenmektedir.

 

Gençlik Aşısı Etkisini Ne Zaman Gösterir?

2. günden itibaren ciltte nemlenmenin arttığı, cildin doku tonunun daha kaliteli bir konuma geldiği gözlemlenir. Tedavinin tam sonucu hastanın durumuna göre de değişmekte olup, ayrıca tedavi süresince hastadan bol miktarda su içmesi, beslenmesine ve yaşamına özen göstermesi için tavsiyelerde bulunulur. Sağlıklı beslenme ve sağlıklı bir yaşam tarzı tedavinin daha başarılı olmasını ve uzun süre kalıcı olmasını sağlar.

 

Gençlik Aşısı Zararlı mıdır?

Hiçbir yan etkisi yoktur. Ancak enjeksiyona bağlı iğne etkisiyle çok ufak kızarıklık, eritem vs. olabilir. Uygulamadan sonraki bir iki saat içinde tüm bu etkiler yok olur. İğneye yüksek hassasiyeti olan (hipersensibilite) kişilerde uygulanmaz (bu tüm enjeksiyonlar için geçerlidir).

Gençlik Aşısı