Gençlik Aşısı Nedir?

Gençlik Aşısı Nedir?

Belirli bir yaştan sonra, kollegenin ve hyaluronik asitin azalmasıyla, yüzde volüm kaybı ve aşağıya doğru sarkma başlar. Yüzün yukarıya yapılandırılmasını sağlayan elmacık kemikleri etrafında volüm kaybı ve göz altından aşağıya doğru torbalanma oluşur. Bu da, yüzü aşağıya sarkıtır ve yüz ifadesini asık ve yorgun gösterir.
 
Düz ve çapraz bağlar içeren iki farklı Hyalüronik Asit; cilde yaygın bir şekilde ve özel teknikle verilerek mezolift etkisi oluşturur. Cilde hem hacim, hem de su ve nem kazandırma etkisini bir arada yapabilen bir ilaçtır. Yüzün hacimsel yapılandırmasında etkilidir. İçeriğinde protein ve nükleik asit içermediği için de son derece sağlıklı ve güvenilir özelliğe sahiptir.
 
Gençlik Aşısı Yüz Bölgesinin Hangi Bölgelerinde Tercih Edilir?
Yanak bölgesi, alın kenarları, elmacık kemikleri, nazolabial çizgiler, çene bölgesi, çene ovali, dekolte, el üstlerinde rahatlıkla uygulanmaktadır.
 
Gençlik  Aşısı Kimlere Uygulanır?
20 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygulanabilir. Hem cildin görünen yüzeyini yenileme, nemlendirme ve ışıltı kazandırma hem de elastikiyet kaybı, doku erimesi, yüzdeki çökmeler gibi volüm ihtiyacı olan bölgelerde kullanılmaktadır.
 
Gençlik  Aşısı Nasıl Uygulanır? 
Dermisin alt yüzeyine yapılan enjeksiyon ile 30 dakika kadar kısa bir sürede genç ve dolgun bir cilt oluşumuna yardımcı olur ve yüzünüzde, hatlarınızı yok etmeksizin bir yapılandırma sağlar. Uygulama sonrasında ciltte deforme olan, çöken ve kırışan dokuları destekleyerek hacim kazandırır. Yılda iki kere tekrarlanması önerilir. Son yılların en çok konuşulan ve en pratik gençleşme yöntemleri arasında yer alır.
 
Gençlik Aşısının Etkisi Nasıldır?
Cildin içine bol su çekerek, cilt hacmini arttırır, yüzü yukarıya doğru yapılandırır.Gençlik aşısı uygulandığı bölgede, bir çeşit sünger görevi görür.
 
Gençlik Aşısının Etkisi Ne Zaman Ortaya Çıkar?
Gençlik aşısı özellikle hacim ve yüzün yukarıya doğru yapılanması hemen ortaya çıkar. Parlaklık ve canlılık 7 gün içinde başlar ve aylar içinde artarak devam eder.
 
Gençlik Aşısı Neden Sıkça Tercih Edilir? 
Uygulama sonrası sonuçlar çok doğal ve yüzde hem hidrasyon hem de toparlama sağlıyor. Bu da hasta memnuniyetini arttırdığı için kliniğimizde tercih edilen önemli tedavilerden biridir.
 
Gençlik Aşısı Kimlere Uygulanmaz?
20 yaş sonrası, kanser hastaları dışında herkese uygulanabilen bir tedavidir. Çünkü organik ve saf bir üründür.
 
Gençlik Aşısının Yan Etkileri Var mıdır?
İçerisinde allerjik reaksiyona sebep olabilecek protein ve nükleik asit bulunmadığı için son derece sağlıklı ve güvenilirdir. Yan etkileri yoktur.
 
Gençlik Aşısı Yaptırdıktan Sonra Yüz Nasıl Görünür?
Gençlik aşısı formunda yani; organik dolgu içeren formda, %20 hastada uygulama bölgelerinde morluklar olabilir, fakat 5-7 günde geçer.
 
Makyaj Ne Zaman Yapılabilir?
Ertesi günü makyaj ve kapatıcı kullanılabilir.
 
Diğer dolgulardan farkı nedir?
İçeriğindeki farklı Hyalüronik Asit yoğunlukları ve yapısı nedeniyle hastanın ihtiyacına göre şekillendirilebilir. Aynı uygulama sırasında, uygulama tekniğine göre hem istenilen bölgelere volüm hem de serbest Hyalüronik Asit etkisiyle cildin yapılandırılması sağlanarak anında sağlıklı ve parlak bir görünüm elde edilebilir.
 

 

Gençlik Aşısı Nedir?