Kıl Tekniği Kalıcı Kaş

Kıl Tekniği Kalıcı Kaş

Kaşlar ifadeye anlam katan, gözlerin şeklini ve güzelliğini ön plana çıkaran yüzdeki yegâne karedir. Kaşlar; kusursuz olması, doğal görünmesi, güzelliği daha da belirtmesi için birçok işleme maruz bırakılır. Bazen sıkıntılar bırakmalar yüzünden, öncesinde gür olan kaşlar küstürebilir ya da işlemler yüzünden kıl köklerinin zarar görmesine sebep olunabilir. İstemeden de olsa bir şeyler bozulmuştur ve artık siz kaşlarınızı eski haline geri getirebilmek istiyorsunuzdur. İşte kıl tekniği de tam anlamıyla bu hayalinizi gerçekleştirmek için geliştirilmiş bir yöntemdir. 

 

KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPIMI NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Kıl tekniği ile kaş yapımı yöntemi son yıllarda geliştirilmiştir teknolojik bir yöntemdir. Bozulan, yıpranan ve çeşitli işlemler yüzünden zarar gören kaşların eski gür görünümüne ve formuna kavuşması için uygulanır. Cihaz eğitimini almış kişilerce gerekli yeterliliğe sahip steril ortamlarda kıl tekniği ile kaş yapımı gerçekleştirilir.

 

Kaş çizimi ince uçlu bir aletle yapıldığı için işlem öncesinde kaş çevresi anestezik krem ile uyuşturulur. Akabinde de kaş yapımı gerçekleştirilir. Kıl tekniği ile kaş yapımı esnasında hafif bir sızı hissedebilirsiniz. İşlem sona erdiğinde ise kaşınma görülebilir. Bu durumu engellemek için kaşın çizildiği bölge, size önerilen kremlerle nemli tutulmalıdır. Kaş yapımı ya da çizimi sonrasında işlemin gerçekleştirildiği bölgede ağrı olabilir. Ancak bu ağrılar birkaç gün içerisinde son bulacaktır.

 

KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPIMI KALICI BİR YÖNTEM MİDİR?

Kıl tekniği ile kaş yapımı 1-3 yıl arasında kalıcılık gösteren bir uygulamadır. Hayat boyu bir kalıcılıktan bahsetmek mümkün değildir. 

 

KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPIMINDA KULLANILAN BOYALAR NASIL SEÇİLİR?

Kıl tekniği ile kaş yapımında kullanılan boyalar; laboratuvar ortamında test edilmiş, cilde zarar vermeyen içeriktedir. Boyalar kaş, saç ve cilt renginize uygun olarak seçilir. Elbette burada sizin isteğiniz de dikkate alınır.

 

KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPIMINI KİMLER YAPTIRMALIDIR?

• Doğal faktörlerden dolayı kaşları dökülmüş kişiler
• Aileden gelen genetik yapıya bağlı olarak kaşlarının rengi görünmeyen bireyler
• Çeşitli kozmetik faaliyetler sonrasında kaş kökleri zayıflamış kişiler
• Kaşları seyrek kişiler
• Bazı hastalıklardan dolayı kaşları dökülmüş kişiler –doktor kontrolünde-
• Kaşlarının şeklinden ve yapısından rahatsız kişiler kıl tekniği ile kaş yaptırma işlemini gerçekleştirebilirler. 

 

KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPIMINDAN SONRA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

• İşlem sonrasında, iyileşme aşamasında oluşan kabuklar elle koparılmamalıdır.
• İşlemin gerçekleştirildiği bölge nemli tutulmalıdır. 
• İşlemin uygulandığı bölge temiz tutulmalıdır.
• Doğal görüntünün bozulmaması için de kullanılan makyaj malzemelerindeki kaliteye dikkat edilmelidir.
 

Kıl Tekniği Kalıcı Kaş