LAZER EPİLASYON HAKKINDA

LAZER EPİLASYON HAKKINDA

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu lazer epilasyondur. Lazer epilasyonda kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon uygulamalarında lazer ısısı cilde zarar vermeden kıl kökleri yok olur. Lazer epilasyon gözleri özel gözlüklerle koruyarak göz kapakları hariç tüm vücut bölgelerindeki tüylere uygulanabilir. Lazer epilasyon uygulamasının güvenilirliği ve etkin sonucu, FDA (Amerikan gıda ve ilaç dairesi) tarafından 1997 yılında onaylanmıştır.
 
ALEXANDRITE LAZER
Dünya genelinde hekimler, Alexandrite Lazer cihazının dalga boylarının epilasyon uygulamalarında en etkin dalga boylarına sahip olduğu konusunda aynı görüştedirler. Özellikle son sistem soğutmalı Alexandrite lazer cihazları kıl köklerini yok etme konusunda en yaygın kullanılan lazer kaynağıdır. Lazer epilasyon yaptırmaya karar verildiğinde mutlaka bir uzman hekim tarafından muayene ve cilt analizi yapılması gerekmektedir. 755 nm gibi yüzeysel etkili dalga boyu melanine çok duyarlıdır, ancak ciltteki melaninide göreceğinden koyu tenli hastalarda ve bronzlaşmış tenlerde kullanımı leke oluşturma riski taşır. Uygulanan en ideal cilt tipi açık ten koyu kıl tipidir. 
 
LAZER EPİLASYONUN SAĞLADIĞI KOLAYLIKLAR
Herkesin bir dönem kullandığı ve halende kullanmaya devam ettiği zaman alıcı, ağrılı, acılı yöntemlerin tam tersidir. Ağrısız, acısız bir yöntem olmakla birlikte zamanınızın size kalmasını sağlayacak seanslar aracılığı ile gerçekleştirilir. 
 
Sağlıklı bir yöntemdir:
Gerekli yeterliliğe sahip, hizmet kalitesinden ödün vermeyen, son sistem cihazlarla sizin memnuniyetinizi sağlayarak, lazer epilasyon seanslarınız gerçekleştirilir. Lazer epilasyon hizmeti verilirken kesinlikle sterilize edilmiş aletler ve temiz bir ortam kullanılır. Gönül rahatlığı ile polikliniğimizi tercih edebilirsiniz.
 
Olabildiğince hızlıdır:
Hizmeti veren uzmanlarımız, müşteri memnuniyeti için olabildiğince hızlı ve titiz bir şekilde işlemi gerçekleştirirler. Bu sizin hem beklemenizi engeller hem de hizmet kalitemizden memnun olmanızı sağlar. 
 
Herkes lazer epilasyon yaptırabilir:
Vücudundaki kıllanmadan ya da tüylenmeden rahatsız herkes merkezimizde lazer epilasyon hizmetini alabilir. Sizin cilt tipinize, cildinizin rengine ve kıllanma oranınıza göre verilecek hizmet belirlenir, sizin de uygun gördüğünüz zamanlarda hizmet gerçekleştirilir.
 
 
Lazer Epilasyonun Avantajları
Kalıcı veya uzun dönemli sonuç sağlar.
Güvenilir ve etkili bir yöntemdir.
Bacak, sırt gibi geniş alanlarda uygulama olanağı sağlar.
Az ağrılı bir yöntemdir, hastaların çoğu tedaviye rahatlıkla uyum sağlar.
Hızlı bir yöntemdir 1-2 saatte vücuttaki tüm tüyler temizlenebilir.
Cilt üzerine allerjik bir yan etkisi yoktur, cildi tahriş etmez, kalıcı yara izi bırakmaz, kanserojen olduğunu gösteren herhangi bir kanıt yoktur.
Batık kılların ve kıl dönmelerinin en önemli tedavi yöntemidir.
Cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski yoktur.
 
LAZER EPİLASYON HAKKINDA