Lazerle cilt yenileme Babay face thilium lazer

Lazerle cilt yenileme Babay face thilium lazer

Lazerle cilt yenileme Babay face thilium lazer

Herkes bebek gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister.

Birçok kişi iş hayatlarını ve sosyal yaşamlarını aksatmak istemediğinden agresif yan etkilerinden dolayı soyucu özellikteki lazerlere mesafeli davranmakta. Artık iş temposundan uzaklaşmadan, sosyal yaşamdan kopmadan sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün. BabyFace, soyucu özellikteki lazer tedavilerini istemeyen ve geleneksel cilt bakım programlarıyla da istediği sonucu alamayan kişiler için ideal bir uygulamadır.

Baby Face, hassas bir lazer uygulamasıyla özel olarak tasarlanmış aktif içerikleri bir araya getiren cildi sinerjik olarak uyararak cildi canlandıran ve gençleştiren son teknolojidir. Kozmesötik içeriklerin ciltten daha iyi emilebilmesi için uygun ortamı sağlayarak içten dışa doğru iyileşmeyi hızlandırır. Aktif içeriklerin etkili bir şekilde emilebilmesi için ciltte dakikada 6000 mikro kanal açan Baby Face, cilt yaşlanmasını yavaşlatan ve etkisi uzun süre devam eden bir uygulamadır. Yüz, boyun ve dekolte de anti-aging amaçlı kullanılmaktadır.

Uygulamada 4 farklı formülasyona sahip içerikler kullanılır. Cildin ihtiyacına uygun içerikteki ampullerin seçilebilmesi ve farklı lazer terapi modları ile Baby Face Lazer geniş bir kullanım alanına sahiptir; Cilt gençleştirme, cilt yenileme, total cilt bakımı, ince çizgi ve kırışıklık azaltma, cilt aydınlatma ve parlatma, melazma ve epidermal leke tedavisi (güneş lekeleri, çiller vs.), yara izleri, genişlemiş gözenekler, cilt sıkılaştırma, boyun ve gıdı toparlama, boyun gençleştirme ve dekolte bakımında kullanılır.

Lokal anesteziye ihtiyaç duyulmadan yapılan, hızlı, güvenli ve etkili sonuçları ile Baby Face pürüzsüz bir cilde kavuşmak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Baby Face Beauty cilt lekeleri, cilt yaşlanmasının izlerini tedavi etmede kullanılan yenilikçi bir uygulama. Ciltte önce lazer destekli mikro kanallar açılmakta. Minimum ışın çapına (100 µm) sahip fiber, uygulamanın ağrısız olmasını sağlıyor. Ciltte açılan mikro kanallarla cilt altında kontrollü hasar yaratılmış oluyor ve cildin kendini iyileştirme mekanizması devreye giriyor. Böylece kolajen dokuda iyileşme sağlanıyor ve yeni kolajen oluşumu tetikleniyor. Cilt yaşlanmasının nedeni kolajen dokudaki yıpranma ve kolajen seviyesindeki azalmadır. Kolajen sentezinin tetiklenmesi ile cilt dokusu süratle iyileşiyor, cildin elastikiyeti artıyor, ince çizgiler azalıyor ve cilt lekeleri tedavi ediliyor.

Yaklaşık 5-6 dakika süren lazer uygulamasından sonra cilde Baby Face Beauty Ampulleri uygulanıyor. Her biri farklı etken maddeye sahip dermokozmetik ampullerden cildin ihtiyacına göre seçim yapılarak kişiye özel tedavi yapılabiliyor. Geleneksel kozmetik ürünler cilt bariyerini aşmakta ve cildin alt katmanlarına ulaşmakta zorluk çekerler. Nanolipozom teknolojisiyle üretilmiş Baby Face Beauty™ ampulleri ise lazer destekli dermokozmetik iletim sistemi (CDS) sayesinde cildin derin tabakalarına kadar nüfuz ederler. Lazerin açtığı mikro kanallardan cildin alt katmanlarına ulaşan dermokozmetik içerikler daha uzun süreli etki sağlarlar.

C Vitamini, Retinol, Resveratrol ve Traneksamik asit içeren ampuller güneş hasarı, cilt yaşlanması ve leke sorunlarını tedavi etmek için lazer tedavisi ile birlikte sinerjik etki yaratırlar.

Baby Face Beauty ‘nin en önemli özelliği, sadece 5-7 dakika sürmesi ve iyileşme süresinin olmaması. Kişi sosyal yaşamına hemen geri dönebiliyor, uygulamadan sonra özel bir bakım gerekmiyor. İlk seans itibarıyla ciltte aydınlanma, ışıldama, parlama hemen fark ediliyor. Ortalama 4 seans sonrasında cilt lekeleri azalıyor, cilt tonu eşitleniyor, gözenekler daralıyor; Işıl ışıl ve sağlıklı bir cilt yapısı ortaya çıkıyor.

Lazerle cilt yenileme Babay face thilium lazer