Lazerle Cilt Yenileme Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lazerle Cilt Yenileme Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

LAZER İLE CİLT GENÇLEŞTİRME
HIZLI VE ETKİLİ LAZER DESTEKLİ CİLT BAKIMI
CDS (Kozmesötik Salım Sistemi) canlandırıcı bileşikleri cildin derinlerine dağıtarak yaşlanan ve hasar gören cildin genel görünümünü iyileştirme metodu ya da sürecidir. CDS lazeri kullanılmadan uygulanan kozmetik ürünler ancak kısmen emildiğinden cildinizi derinlemesine etkilemez. Baby Face Beauty Thulium lazer cihazı cildinizin kendini onarmak ve yenilemek için ihtiyaç duyduğu güçlendirici hayati besinlerin dağıtımını ve cilt altı dokulara gönderimini en üst düzeye çıkarır.

BAŞLICA ENDİKASYONLAR
Güneş Lekeleri
Kırışık Azaltma
Cilt Laksitesi
Yaşlanmayı
Geciktirme
Yaşlılık Lekeleri
Aydınlatma
Dekolte Bakımı
Renk Açma
Boyun Gençleştirme
Epidermal Melazma

Baby Face Beauty, ileri teknoloji bir thulium lazer sisteminin seçkin kozmesötik ürün çeşitleriyle (LASEMD Ampuller) bir araya geldiği en yeni Kozmesötik Salım Sistemidir (CDS). Kozmesötiklerin ciltte emilmesi için en uygun ortamı sağlayarak içten dışa doğru iyileştirmeyi hızlandırmak amacıyla tasarlanmıştır.

BABY FACE BEAUTY KİMLERE UYGULANABİLİR?
Normal cilt programlarından istedikleri sonucu alamamış olup geleneksel lazer tedavileriyle ilişkili bekleme süreleri için de elverişli durumda olmayan hastalar
Fazla beklemeden daha parlak bir cilt tonuna kavuşmak ve cilt dokularını iyileştirmek isteyen hastalar
Cilt hasarını önleyebilen uzun vadeli bir cilt bakımı programı arayışındaki hastalar
Başka bir lazer ya da alternatif enerji tedavisine destek olacak bir tamamlayıcı tedavi programına ihtiyaç duyan hastalar

BU İŞLEMİN KİŞİYE SAĞLADIKLARI NELERDİR?
Ağrı hissettirmez
Anestezi gerektirmez
Bekleme süresi yoktur
Tedavi hızla gerçekleşir
Klinikten eve dönüşte de bakım devam eder

VC AMPUL (ASKORBİK ASİT) 
C Vitamini (VC) sağlıklı kolajen yapılar oluşturarak cildin daha en güçlü antioksidanlardan biridir. Ayrıca erken yaşlanmış ve güneşten zarar görmüş cildi de gençleştirir.

VA AMPUL (RETİNOL)
A Vitaminin (VA), ve özellikle de retinoik asidin, yaşlanan cildi doğal yollardan geriye döndürdüğü kanıtlanmıştır. Retinoik asit genleri devreye sokarak ve yukarı yönde düzenleyerek epidermal bazal tabaka karatinositlerinin olgun ve sağlıklı epidermal hücrelere dönüşmesini sağlayıp yaşlanan cildi iyileştirir.

TA AMPULÜ (TRANEKSAMİK ASİT)
Traneksamik Asit (TA) plastik cerrahi sonrası yaraların iyileştirilmesinde onlarca yıldır sistemli biçimde kullanılmaktadır. Doktorlarca ve bilim insanlarınca keşfedilen beklenmedik bir yan etkisi cildi parlatması ve melazma sorununu çözecek bileşiklerin kullanılmasıyla sonuçlanmasıydı.

RS AMPUL (RESVERATROL) 
RS ampulde düşük moleküllü hiyalüronik asitle beraber doğal oluşumlu bir polifenol olan birinci sinif %95 saflıkta) Resveratrol de nanopartiküller halinde bulunur. Bir RS ampul şişesindeki resveratrol miktarı 500 şişe şaraptaki resveratrol içeriğine hemen hemen eşittir ve UV kaynaklı cilt kanserini ve erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olur.

TEDAVİ NE DERECE KONFORLUDUR?
Bu sistem konforu en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır; hızlı bir işlemle lazer enerjisi son derece küçük mikro işinlar aracılığıyla dağıtılarak tedavinin kolayca yapılabilmesi sağlanır.

BEKLEME SÜRESİ NE KADARDIR?
Baby Face Beauty tedavisinden sonra neredeyse hiç bekleme süresi yoktur. Mikro işinlar ve uygun düzeydeki enerji sayesinde hızla iyileşir ve günlük faaliyetlerinize hemen dönebilirsiniz.

KAÇ KEZ TEDAVİ OLMAM GEREKİR?
En iyi sonuçlar 5 tedaviden oluşan bir rejimin tamamlanmasıyla alınır, ancak, cildinize ve tedavi amacınıza en uygun öneriyi doktorunuz sunacaktır.

SONUÇLAR NE KADAR SÜREDE ALINIR?
Çoğu hasta sonuçları birkaç gün gibi çok kısa sürede alır, ancak, cildiniz kendini onarıp yenilemeye hafta boyu devam eder.

DİĞER BAKIMLARDAN FARKI NEDİR?
Klasik cilt bakımlarında ürünlerin yeterince derin tabakalara iletilememesi söz konusudur. Ancak Baby Face Beauty de açılan mikro kanallardan alt tabakalara ürünün tamam ile gönderilmesi sağlanır. Buda cilt yenilemeyi, parlatmayı ve bakımı en ileri seviyede gerçekleştirir.

Lazerle Cilt Yenileme Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?