Lazerle Sivilce İzi Tedavisi

Lazerle Sivilce İzi Tedavisi

Lazer gibi ışık ve ısı sistemleri sayesinde cilt üzerinde aknelerden dolayı kalmış lekelenmede ve iz tedavisinde kullanılır. Kullanılan lazer sistemlerine göre cilt üzerinde soyulma yaparak ya da soyulmaya gerek kalmadan cilt altına inilerek sivilce izi tedavisi uygulanır. 
 Lazer ile sivilce izi tedavisinde deri altına gönderilen lazer ışığı, 50 ile 60 derece arasında cilt altını ısıtır ve böylece cilt görünümünde düzelme sağlanır. Bu düzelmeye etki eden lazer sistemi cildin yenilenmesine ve sivilce görünümünün yok olmasını sağlar. Zaman içerisinde de hiç sivilceniz olmamış gibi muhteşem bir görünüme kavuşursunuz. 
 
Lazerle Sivilce İzi Tedavisi Sonuçları Ne Zaman Görülür?
Tedaviler uygulanırken mutlaka cilt üzerindeki yenilenme hissedilecektir. Anlık değişimler ya da düzelmeler sizi yanıltmasın. Kesin sonuca 6 ile 12 ay arasında ulaşılır. Bu süre içerisinde sivilce izleri geçti zannedip lazerle tedavinin bırakılmaması gereklidir. 
Lazerle Sivilce İzi Tedavisi Başka Yöntemlerle Birlikte Kullanılabilir Mi?
Lazerle sivilce izi tedavisi sırasında ya da sonrasında dolgu yaptırmak, cilt gençleştirmek, kök hücre tedavisi almak uygulanan iz tedavisinde daha başarılı sonuçlar alınmasını sağlayacaktır. Bu gibi cilt üzerindeki tedavileri kullanmaktan lütfen çekinmeyin ya da aldığını bir tedavi zaten varsa terk etmeyiniz. Size tedavi uygulayacak uzmanı bilgilendirmeniz yeterli olacaktır. 
 
Lazerler İle Sivilce İzi Tedavisi
Bu yöntemde kullanılan lazer ve ışık sistemleri cildin üst tabakasını etkilemeden cildin altında etki yaratarak izi tedavisi yaparlar. Tedavinin ardından sosyal ve iş hayatına hemen dönülebilir. Yan etki oranları çok düşüktür, hatta yan etkisinin olmadığı da söylenebilir. İş ve sosyal hayatı nedeniyle göz önünde bulunanlar için iyi bir tercih olabilir.
 
Lazerler İle Sivilce İzi Tedavisi Kaç Seansta Sonuç Verir?
Lazerle ile sivilce izi tedavisi 2 ile 4 hafta aralıklarla uygulanmalıdır. Bu süre ortalama olarak 6-8 seans yapıldığı takdirde net sonuçlar alınmaktadır. 
Lazerle sivilce izi tedavisinden sonra özellikle cilt güneşten ve yan etkilerinden korunmalıdır. Her zaman yüksek koruyucu faktörlü krem kullanılmalıdır.
 
Lazerle Sivilce İzi Tedavisi