NEMLENDİRİCİ VE ANTİOKSİDAN ETKİLİ ELMAS DOLGU

NEMLENDİRİCİ VE ANTİOKSİDAN ETKİLİ ELMAS DOLGU

ELMAS DOLGU( CİLT GENÇLEŞTİRME)NİN FAYDALARI NELERDİR?

NEMLENDİRİCİ VE ANTİOKSİDAN ETKİLİ ELMAS DOLGU

Elmas Dolgu, 25 yılı aşkın deneyime sahip uzmanlar tarafından Fransız Hyalüronik asit üreticisi Laboratoires Vivacy fabrikalarında cilt nemlendirmesinin optimal seviyesini geri kazanmak, cilt elastikiyetini ve sıkılığını arttırmak için patentli IPN-Like Teknolojisi ile üretilmiş doğadaki en kuvvetli antioksidanlardan olan Sorbitol içeren ilk ve tek cilt yenileme ve gençleştirme ürünüdür.

 

ELMAS DOLGUNUN DİĞER CİLT GENÇLEŞTİRMELERDEN FARKIVE ÜSTÜNLÜKLERİ NELERDİR?

Elmas Dolgu, diğer cilt gençleştirme tedavilerine kıyasla çapraz bağlı ve çapraz bağsız hiyalüronik asit seçenekleri ile cildinize en uygun ürünü seçme imkanı verir. 

Elmas Dolgu , üretim aşaması sırasında patentli IPN-Like teknolojisini kullanır. IPN-Like çağımızın gelmiş olduğu son nesil teknoloji olup,toksin(BDDE) içermeyen bir çapraz bağlanma teknolojisidir.Bu teknolojisi sayesinde granülom,nodül,ödem gibi istenmeyen sonuçlar gözlenmezken güvenle kullanılan ürünler yaratılmış oluyor. Elmas Dolgu , çilt nemlendirme etkisine sahip patentli hiyalüronik asit ve en kuvvetli antioksidanlardan Sorbitol içeren ilk ve tek üründür. Elmas Dolgu, içeriğinde ki etken maddeler sayesinde cildinize uzun süreli ,sağlıklı parlaklık ve nem verir.

 

NEMLENDİRİCİ VE ANTİOKSİDAN ETKİLİ ELMAS DOLGU