Oxeneo Bakım

Oxeneo Bakım

OXENEO BAKIM

OxyGeneo 3 temel bakımı aynı anda sunan ve bu özelliğiyle diğer yöntemlerden de ayrılan bir cilt bakımı ürünüdür. OxyGeneo cildin dış tabakasını ölü hücrelerden arındırırken benzersiz yeniden canlandırıcı formülüyle cildi besler ve cilde ihtiyacı olan oksijeni içten sağlar. Cilde oksijen sağladığı bilinen doğal kaplıcalardan ilham alarak ortaya çıkan OxyGeneo daha pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. 

 

FAYDALARI:

•    Temel besin maddeleri ile "hepsi aynı anda ve bir arada" ölü hücrelerden arındırma, oksijen sağlama ve besleme
•    Cilde yaşlanma karşıtı ve düzeltici cilt prosedürleri açısından faydalı doğal oksijen sağlama
•    Anlamlı ölçüde daha kısa uygulama süresi
•    Müşterinin kısa sürede "yaptırıp çıkabileceği" kullanışlı uygulamalar
•    Tüm cilt tipleri, renkleri ve yüz bölgeleri için uygun
•    Cilde en iyi şekilde nüfuz etmelerini sağlamak üzere besin maddeleri açısından zengin kalıcı formüller
•    Maksimum hijyen sağlayan tek kullanımlık materyaller
•    Cildin üst tabakasını ölü hücrelerden arındırır ve cildi aktif besin maddelerini almak üzere hazırlar.
•    Özel Capsugen sayesinde OxyGeneo cildi temizlerken cildi besin maddeleri yönünden zengin formüllerle besler.
•    Oksijen Sağlama
•    OxyGeneo sayısız çok küçük CO2 kabarcıkları oluşturur ve bu kabarcıklar cilt yüzeyinde nazikçe patlar.

 

OXYGENEO NASIL UYGULANIR?

Arındırma, besleme ve oksijen sağlama yoluyla cilde etki eden OxyGeneo, doğal kaplıcaların ciltte yarattığı etkiyi taklit ederek vücutta bakım yapılan bölgelere oksijen gönderen bir tepki oluşumunu tetikler. Aynı anda da cildi ölü hücrelerden arındırır ve uygulama sırasında ve sonrasında cildin temel gıda maddeleriyle beslenmesi için uygun ortamı yaratır. Özel Capsugen sayesinde zengin içerikli aktif bileşenleri olan jel cildin altına verilir. OxyGeneo tüm cilt tiplerine uygulanabilir olmasıyla da oldukça faydalı bir tedavi yöntemidir. OxyGeneo, tek başına uygulanabileceği gibi farklı estetik uygulamalarıyla birlikte de uygulanabiliyor.

 

OXYGENEO’NUN BİRBİRİNDEN ZENGİN FORMÜLLERİ 

Üçü bir arada cilt bakımı OxyGeneo, besin yönünden zengin formülleri NeoRevive ve NeoBright ile spesifik estetik durumlara yönelik iki özel formül sunar. NeoRevive optimum cilt gençleştirici ve yaşlanma karşıtı özellikler sağlarken NeoBright cilt aydınlatma besleme ve gençleştirme özellikleri sağlar.

 

NEOREVİVE’IN ETKİLERİ NELERDİR?

Yaşlanma karşıtı bir etkiye sahip olan NeoRevive, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü pürüzsüzleştirir. Çeşitli sebeplerden dolayı cansızlaşan solgun cilt görünümünü canlandırır ve yüz cildine doğal oksijen sağlar. Basit ve güvenli bir uygulamaya sahip olan NeoRevive uzun süreli bir etkiye sahip olması ve cildi tahriş etmeden düzenli bir şekilde ölü hücrelerden arındırmasıyla da mükemmel bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

 

NEOBRIGHT HANGİ DURUMLARDA ETKİLİDİR?

Optimum cilt aydınlatma, besleme ve gençleştirme etkilerine sahip olan NeoRevive, cildi güçlü ancak nazik bir biçimde aydınlatır. Ciltte oluşan pigmentasyonu ve güneş kaynaklı hasarları azaltır. Tıpkı NeoRevive gibi cilde doğal oksijen sağlar ve cildi tahriş etmeden tekdüze bir şekilde ölü hücrelerden arındırır. Cildi nemlendiren ve besleyen NeoBright uzun dönem etkisiyle basit ve güvenli bir tedavi yöntemidir.

 

Oxeneo Bakım