OxyGeneo Nedir ?

OxyGeneo Nedir ?

OxyGeneo nedir?

OxyGeneo, dört aşamalı bir medikal cilt bakımıdır:
-Radyofrekans ile cilt germe
-Oksijen infüzyonu
-Ultrason ile cilde vitamin-mineral infüzyonu
-Neomasaj
Oxygeneo, yeni jenerasyon antiaging bakımıdır. Oxygeneo ile cilt ölü hücrelerden, toksinlerden arınır ve derinin alt katmanlarına kolaylıkla geçebilen vitamin-mineral kombinasyonu ile beslenir. Oxygeneo, iğnesiz bir mezoterapi yöntemi olup ultrasonik ses dalgalarıyla mezoterapi kokteylleri cilde kolaylıkla uygulanabilir.

 

Rutin cilt bakımından farkı nedir?

Acısız, ağrısızdır.
Kısa ve konforludur.
Her cilt rengine ve tipine, yaz ve kış uygulanabilir.
Elle temizleme veya komedonpresin yol açtığı tahriş yoktur.
Cildin temizlenmesine ek olarak vitamin-mineral-oksijen desteği hiçbir tahrişe neden olmadan cilt altına verilebilir.

 

OxyGeneo da kaç tip jel vardır?

İki farklı jel vardır. NeoRevive, cildi yenileyen, antiaging etkili yaşlanma karşıtı bir karışımdır. NeoBright, renk tonunu eşitleyen, leke oluşumu, matlaşmış cilt görünümü gibi cilt sorunlarında kullanılan bir karışımdır.

NeoRevive’ın etkileri nelerdir?

Yaşlanma karşıtı bir etkiye sahip olan NeoRevive, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü pürüzsüzleştirebilir. Çeşitli sebeplerden dolayı cansızlaşan solgun cilt görünümünü canlandırabilir ve cilde doğal oksijen sağlayabilir. Basit ve güvenli bir uygulamaya sahip olan NeoRevive uzun süreli bir etkiye sahip olması ve cildi tahriş etmeden düzenli bir şekilde ölü hücrelerden arındırmasıyla da oldukça konforlu bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

NeoBright hangi durumlarda etkilidir?

NeoBright renk tonunu eşitleyen, leke oluşumu, matlaşmış cilt görünümü gibi cilt sorunlarında kullanılan bir karışımdır. Optimum cilt aydınlatma, besleme ve gençleştirme etkilerine sahip olan NeoBright, cildi güçlü ancak nazik bir biçimde aydınlatabilir. Ciltte oluşan pigmentasyonu ve güneş kaynaklı hasarları azaltabilir. Tıpkı NeoRevive gibi cilde doğal oksijen sağlayabilir ve cildi tahriş etmeden ölü hücrelerden arındırabilir. Cildi nemlendiren ve besleyen NeoBright, güvenli bir tedavi yöntemlerinden biridir.

 

OxyGeneo uygulaması ne kadar sürer?

Uygulama yaklaşık olarak 60 dakika sürer. (Tripollar Radyofrekans, NeoBright veya NeoRevive, Ultrason ve Neomasaj)
Uygulama sonrası cildin normale dönmesi için gereken bekleme süresi var mıdır?
NeoBright,NeoRevive ve OxyGeneo bakımı sonrası bir süre için hipoalerjenik bir güneş kremi kullanılmalıdır.

 

OxyGeneo sonrasında nasıl hissedilir?

Bir OxyGeneo uygulaması bir tür yüz masajı hissi verir. Sağlanan hafif peeling oldukça ferahlatıcı ve tazeleyicidir. Uygulama yapılırken hafifçe uyuyakalmak, sonrasında ise dinlenmiş ve yenilenmiş olarak uyanmak mümkün olabilir.
karbondioksit kabarcıklarını gazdan arındırmak ve bu kabarcıklarla epidermisi beslemek üzere geliştirildi.
OxyGeneo tüm cilt tiplerine uygulanabilir olmasıyla da oldukça faydalı bir tedavi yöntemi oluyor. OxyGeneo hastanın kısa sürede yaptırabileceği pratik uygulamalar halinde cilde uygulanıyor. Her bir seansta, maksimum hijyenin sağlanması adına, tek kullanımlık materyeller kullanılıyor. OxyGeneo, tek başına uygulanabileceği gibi farklı estetik uygulamalarıyla birlikte de uygulanabiliyor.

 

Kimler oxgeneo yaptırabilir ve seanslar ne kadar sürer?

 OxyGeneo'nun tüm cilt tiplerinde ve renklerinde ve her mevsim uygulanabilme avantajı vardır. Her seans 30-45 dakika gibi kısa sürede tamamlanan pratik bir uygulamadır.
 

OxyGeneo Nedir ?