OxyGeneo Nedir?

OxyGeneo Nedir?

OxyGeneo nedir?
Yeni nesil Cilt bakımı teknolojisi OxyGeneo 3 temel bakımı aynı anda sunan ve bu özelliğiyle diğer yöntemlerden de ayrılan bir cilt bakımı ürünü. OxyGeneo cildin dış tabakasını ölü hücrelerden arındırırken benzersiz yeniden canlandırıcı formülüyle cildi besliyor ve cilde ihtiyacı olan oksijeni içten sağlıyor. Cilde oksijen sağladığı bilinen doğal kaplıcalardan ilham alarak ortaya çıkan OxyGeneo daha pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

OxyGeneo nasıl uygulanır?
Arındırma, besleme ve oksijen sağlama yoluyla cilde etki eden OxyGeneo, doğal kaplıcaların ciltte yarattığı etkiyi taklit ederek vücutta bakım yapılan bölgelere oksijen gönderen bir tepki oluşumunu tetikliyor. Aynı anda da cildi ölü hücrelerden arındırıyor ve uygulama sırasında ve sonrasında cildin temel gıda maddeleriyle beslenmesi için uygun ortamı yaratıyor. Özel Capsugen sayesinde zengin içerikli aktif bileşenleri olan jel cildin altına veriliyor. OxyGeneo’nun oluşturduğu sayısız çok küçük karbondioksit kabarcıkları cilt yüzeyinde nazikçe patlıyor. OxyGeneo aplikatörü jeldeki karbondioksit kabarcıklarını gazdan arındırmak ve bu kabarcıklarla epidermisi beslemek üzere geliştirildi.
OxyGeneo tüm cilt tiplerine uygulanabilir olmasıyla da oldukça faydalı bir tedavi yöntemi oluyor. OxyGeneo hastanın kısa sürede yaptırabileceği pratik uygulamalar halinde cilde uygulanıyor. Her bir seansta, maksimum hijyenin sağlanması adına, tek kullanımlık materyeller kullanılıyor. OxyGeneo, tek başına uygulanabileceği gibi farklı estetik uygulamalarıyla birlikte de uygulanabiliyor.

OxyGeneo’nun birbirinden zengin formülleri
‘Hepsi Aynı Anda ve Bir Arada’ cilt bakımı OxyGeneo, besin yönünden zengin formülleri NeoRevive ve NeoBright ile spesifik estetik durumlara yönelik iki özel formül sunuyor. NeoRevive optimum cilt gençleştirici ve yaşlanma karşıtı özellikler sağlarken NeoBright cilt aydınlatma besleme ve gençleştirme özellikleri sağlıyor.

NeoRevive’ın etkileri nelerdir?
Yaşlanma karşıtı bir etkiye sahip olan NeoRevive, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü pürüzsüzleştiriyor. Çeşitli sebeplerden dolayı cansızlaşan solgun cilt görünümünü canlandırıyor ve yüz cildine doğal oksijen sağlıyor. Basit ve güvenli bir uygulamaya sahip olan NeoRevive uzun süreli bir etkiye sahip olması ve cildi tahriş etmeden düzenli bir şekilde ölü hücrelerden arındırmasıyla da oldukça hoş bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

NeoBright hangi durumlarda etkilidir?
Optimum cilt aydınlatma, besleme ve gençleştirme etkilerine sahip olan NeoRevive, cildi güçlü ancak nazik bir biçimde aydınlatıyor. Ciltte oluşan pigmentasyonu ve güneş kaynaklı hasarları azaltır. Tıpkı NeoRevive gibi cilde doğal oksijen sağlıyor ve cildi tahriş etmeden tekdüze bir şekilde ölü hücrelerden arındırıyor. Cildi nemlendiren ve besleyen NeoBright uzun dönem etkisiyle basit ve güvenli bir tedavi yöntemi.
FAYDALARI:
Ciltte yenilemeye olanak sağlar.
Kısa sürede uygulanabilir.
Tüm cilt tiplerine uygulanabilen yöntemdir. Cilt rengi ve tipi hiç fark etmez.
Cildin ölü hücrelerden arınmasına olanak sağlar.
Cilde temizlik adına hijyen sağlamaktadır.
Cilde yaşlanma karşıtı ve düzeltici cilt prosedürleri açısından faydalı doğal oksijen sağlama
Cilde en iyi şekilde nüfuz etmelerini sağlamak üzere besin maddeleri açısından zengin kalıcı formüller
Maksimum hijyen sağlayan tek kullanımlık materyaller
Cildin üst tabakasını ölü hücrelerden arındırır ve cildi aktif besin maddelerini almak üzere hazırlar.
Özel Capsugen sayesinde OxyGeneo cildi temizlerken cildi besin maddeleri yönünden zengin formüllerle besler.
Yeni nesil OxyGeneo Oksijen Teknolojisi ile sizlerde tazelenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kimler oxgeneo yaptırabilir ve seanslar ne kadar sürer?
 OxyGeneo'nun tüm cilt tiplerinde ve renklerinde ve her mevsim uygulanabilme avantajı vardır. Her seans 30-45 dakika gibi kısa sürede tamamlanan pratik bir uygulamadır.

OxyGeneo Nedir?