OxyGeneo Nedir? Nasıl Yapılır?

OxyGeneo Nedir? Nasıl Yapılır?

OxyGeneo Nedir?
OxyGeneo, dört aşamalı bir medikal cilt bakımıdır:
-Radyofrekans ile cilt germe
-Oksijen infüzyonu
-Ultrason ile cilde vitamin-mineral infüzyonu
-Neomasaj
Oxygeneo, yeni jenerasyon antiaging bakımıdır. Oxygeneo ile cilt ölü hücrelerden, toksinlerden arınır ve derinin alt katmanlarına kolaylıkla geçebilen vitamin-mineral kombinasyonu ile beslenir. Oxygeneo, iğnesiz bir mezoterapi yöntemi olup ultrasonik ses dalgalarıyla mezoterapi kokteylleri cilde kolaylıkla uygulanabilir.

Rutin cilt bakımından farkı nedir?
Acısız, ağrısızdır.
Kısa ve konforludur.
Her cilt rengine ve tipine, yaz ve kış uygulanabilir.
Elle temizleme veya komedonpresin yol açtığı tahriş yoktur.
Cildin temizlenmesine ek olarak vitamin-mineral-oksijen desteği hiçbir tahrişe neden olmadan cilt altına verilebilir.

Aşama:TRİPOLAR RADYOFREKANS
Radyofrekans, ısı enerjisinin 42 derecede cildin orta tabakası olan mezodermise aktarılması yoluyla yapılan termal bir uygulamadır. Deriyi kontrollü biçimde ısıtarak kolajen lifleri gerginleştirebilir ve sıkılaştırabilir, cilde daha diri, dolgun, pürüzsüz bir görünüm verebilir. Yüz hatlarının şekillendirilmesine yardımcı olur, ağız ve göz çevresi gibi cilt yaşlanmasının sık görüldüğü alanlarda daha ilk uygulamada dahi fark edilen bir düzelme sağlayabilir. Tekrarlayan seanslar sonrasında ise uzun dönemli bir etki olarak yeni kolajen liflerin oluşumunu uyararak deride daha sıkı, daha canlı bir görünüm yaratabilir.

Aşama:OKSİJEN
Oksijen, deri sağlığı açısından çok önemlidir. Ayrıca mekanik bir peeling yaparak ölü hücrelerin ciltten atılmasını sağlayabilir. Cildi arındırıp pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Deriye dışarıdan uygulanan yüksek saflıkta oksijenin arındırıcı, yenileyici ve deri hücrelerini tazeleyici özelliği vardır. Geneo+ oksijeni dışarıdan değil, kan dolaşımı yoluyla baloncuklar şeklinde cildin orta tabakasına iterek içerden sağlayabilir.

İçerden oksijen tedavisi etkisini nasıl gösterir?
Besleyici değeri yüksek NeoRevive ve NeoBright jeller deri yüzeyinde Capsugen ile temas ettiğinde OxyGeneo ‘nun etkisi görülmeye başlanabilir. Geneo+antiaging tedavisi, kalsiyum karbonat ve sitrik asit karışımından oluşan, efervesan tablete benzer bir başlıkla çalışır. Cilde jel şeklinde zengin bir karışım sürüldükten sonra başlık bu jel üzerinde yavaşça gezdirilir. Sonrasında jel hafifçe köpürmeye başlar, çünkü jelin ve başlığın bir araya gelmesi deri yüzeyinde bir karbondioksit oluşumunu başlatır, cildimiz de deri yüzeyinde artan bu karbondioksit miktarını dengelemek için yüzeysel kan dolaşımındaki oksijen miktarını artırır. Artan oksijenle birlikte cilt arınır, temizlenir ve kendisine verilecek bütün yararlı “besinleri” almaya hazır hale gelir

OxyGeneo Nedir? Nasıl Yapılır?