OxyGeneo Oksijen Terapi

OxyGeneo Oksijen Terapi

Oksijenin deri hücreleri açısından önemi çok uzun yıllardır bilinir. Yoğun oksijen desteği, iyileşmesi güç yaraların kolayca iyileşmesini sağlar. Deriye dışarıdan uygulanan yüksek saflıkta oksijenin arındırıcı, yenileyici ve deri hücrelerini tazeleyici özelliği birçok cilt bakım sistemi tarafından kullanılmaktadır.
 
OxyGeneo teknolojisi nedir?
OxyGeneo derinin mekanik yoldan hafif biçimde soyulmasını (deri yüzeyindeki ölü hücrelerin atılmasını) derinin oksijen düzeyinin artmasını ve deriyi besleyici nitelikteki etken maddelerin nüfuz etmesini sağlayan yenilikçi bir teknolojidir. Derinin hafifçe soyulması ve oksijen artışının eş zamanlı olarak gerçekleşmesi besleyici özelliği güçlü bileşenlerin deri tarafından emilmesini kolaylaştırır. 
 
OxyGeneo aynı zamanda derinin en yüzeyel katmanlarını temizler ve hafif biçimde mekanik olarak soyar. Derinin bu yönde oksijenlenmesi ve soyulması yaşamsal enerjisini yenilemesine, parlaklığının yeniden ortaya çıkmasına, beslenmesine, dengelenmesine ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına aracı olur.
 
İçerden oksijen tedavisi etkisini nasıl gösterir?
OxyGeneo anti-aging tedavisi, kalsiyum karbonat ve sitrik asit karışımından oluşan, efervesan tablete benzer bir başlıkla çalışır. Cilde jel şeklinde zengin bir karışım sürüldükten sonra başlık bu jel üzerinde yavaşça gezdirilir. Sonrasında jel hafifçe köpürmeye başlar, çünkü jelin ve başlığın bir araya gelmesi deri yüzeyinde bir karbondioksit oluşumunu başlatır, cildimiz de deri yüzeyinde artan bu karbondioksit miktarını dengelemek için yüzeysel kan dolaşımındaki oksijen miktarını artırır. Artan oksijenle birlikte cilt arınır, temizlenir ve kendisine verilecek bütün yararlı “besinleri” almaya hazır hale gelir. Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde, hatta istenirse vücutta da uygulanabilir. Oksijeni “dışarıdan” uygulamaya çalışmak yerine “içerden” cilde akışını sağlamak ciltte eşine az rastlanır bir ferahlık ve arınmanın yanı sıra birçok fayda sunar.
 
Işıl Işıl bir cilt için 6 seans yeter!
OxyGeneo 6 ayrı seans,  6-7  günde bir kez uygulanır. İlk seansta farkı hemen görebileceğiniz gibi pürüzsüz, canlanmış ve dengelenmiş bir cilde acısız, ağrısız elde edebilirsiniz.
 
OxyGeneo uygulaması ne kadar sürer?
Uygulama yaklaşık olarak 45 dakika sürer.
 
Uygulama sonrası cildin normale dönmesi için gereken bekleme süresi var mıdır?
Günlük rutininize hemen geri dönebilirsiniz. Ancak OxyGeneo seansınızı takiben en az 24 saatlik bir süre için dermokozmetik bir güneş kremi kullanmanızı öneririz.
 
 
OxyGeneo sonrasında nasıl hissedilir?
OxyGeneo uygulaması bir tür yüz masajı hissi verir. Sağlanan hafif soyulma oldukça ferahlatıcı ve tazeleyicidir. Uygulama yapılırken hafifçe uyuyakalmak, sonrasında ise dinlenmiş ve yenilenmiş olarak uyanmak mümkündür. Çok duyarlı cilde sahip kimseler uygulama sırasında başlığın aşındırıcı etkisini biraz daha fazla hissedebilirler.
 
OxyGeneo uygulaması erkekler için de uygun mudur?
Uygulamalar hem bayanlar hem de baylar için uygundur ve benzer yararlı sonuçları verir. Bayların uygulamanın yapılacağı gün sakal traşı olmamaları daha uygundur.
 
OxyGeneo uygulamasından sonra nasıl bir sonuç beklemek gerekir?
Uygulamadan sonra cildiniz yumuşamış, tazelenmiş, parlamış ve renk tonu yönünden biraz daha eşitlenmiş bir hale gelecektir. Bunlara ek olarak cildin pürüzlü yapısında düzelme, ince çizgi ve kırışıklık görünümünde bir azalma da beklenebilir.
 
OxyGeneo Oksijen Terapi