Somon DNA Nedir?

Somon DNA Nedir?

Somon DNA Nedir? 

En etkili anti-aging yöntemlerden biri olan ve somon balığı sütünden elde edilen somon DNA’sı, hacminin 10 bin katı suyu tutarak, derinin nem dengesini sağlıyor, cilt kendini yeniliyor, deri yaşlandıkça, dokuların kan dolaşımı ve hücrelerin oksijenlenmesi azalıyor. Dolayısıyla hücrelere zarar veren serbest radikallerin ortamdan uzaklaştırılması da zorlaşıyor. Yaşlanmanın etkisiyle birlikte DNA’da da bozulma gözleniyor. Oysa günümüz insanları artık yaşlanmayı sineye çekmek yerine, mücadele etmeyi tercih ediyor. İnsanların yaşam süresinin uzaması ve görünüme verdiği önemin artması ile yaşlanma sürecini yavaşlatma ve geciktirme konusundaki çalışmalara sürekli yenileri ekleniyor.


Yaşla birlikte kaybettiğiniz özellikleri ‘biogenevitiy tedavisi’yle yerine koymanız ve her sabah genç uyanmanız mümkün. Biogenevitiy tedavisi, saf hyalüronik asit ve somon balığı sütünden elde edilen DNA molekülü sayesinde hücre yenilenmesi sağlayarak ciltte yenileyerek gençleştiriyor.

 

Somon DNA Aşısının özellikleri nelerdir?

Somon DNA Aşısı cildimizin güneş etkisi, serbest radikaller gibi çevresel faktörlerin ve kronolojik yaşlanma belirtilerinin giderilmesi amacıyla geliştirilmiş önemli bir anti-aging uygulamadır. Somon DNA aşısının birinci önemli etkisi içerdiği hyalüronik asit sayesinde cildin yaşla birlikte kaybettiği nemin tekrar geri kazandırılmasıdır. İkinci aşamada somon balıklarının sütlerinden elde edilen serum minik zerkler halinde deri altına verilir, bu uygulama sayesinde aynı zamanda cildin, Uv ışınları, alkol ve sigara gibi olumsuz etkenlerden dolayı görülen protein eksiklikleri tamamlanır, bu sayede ciltte gün geçtikçe gençleşen bir görünüm ortaya çıkar. Somon DNA’sının verdiği parlak ve aydınlık görünüm yanında, cildin sıkılaşması, elastikiyetinin artması ve nem kazanması da önemli etkileridir. Somon DNA’sı ile sağlanan cilt gençleştirme yönteminde kullanılan somon balığı sütünün yanı sıra ciltteki ihtiyaçlar doğrultusunda farklı vitamin takviyeleri de yapılabilir. Ciltteki çoğu vitamin ve protein ihtiyaçlarını sağlayan Somon DNA tedavisi, doğal onarım yapan ve cildin gençleşmesini sağlayan bir yöntemdir.

 

Somon DNA Aşısı Pİ System nerelerde kullanılır?

  • Yaşlanma süresi boyunca, vücudu saran cildin etkilendiği her yüzeyde kullanıma,
  • Cilt yapısının düzenlenmesinde,
  • Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,
  • Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde),
  • Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,
  • Hormonal saç dönülmesi tedavisinde,
  • Akne skarlarının tedavisinde,
  • İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır.

 

Somon DNA Aşısı Pİ System Etki Süresi Nedir?

İlk seanstan itibaren ciltteki etki görülür ve kademeli olarak her seanstan sonra artar. Ortalama 12 ay boyunca etkinliğini koruyabilir.

 

Somon DNA Aşısı Pİ System’i Kimler Kullanabilir?

Pİ System, Kadın-Erkek, Genç-Olgun tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.

 

Somon DNA Aşısı Kimlere Uygulanamaz?

Somon DNA aşısı uygulaması alerjik etkilere yol açmadığı için, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ancak tedbirli olmak adına bazı kişilere uygulanmaması tavsiye edilmektedir. Bu sebeple Somon DNA tedavisi;

  • Diyabet hastaları,
  • Damar tıkanıklığı, felç öyküsü kişiler, kan pıhtılaşma bozukluğu olanlar, kalp hastaları ve hamilelerde kullanımı önerilmez.

 

 

Somon DNA Nedir?