Somon DNA Nedir? Nerelerde Uygulanabilir?

Somon DNA Nedir? Nerelerde Uygulanabilir?

Somon DNA Nedir? 

Zamanla ve çevresel faktörlerin etkisiyle kaçınılmaz olarak cilt kalitesi bozulmaktadır. Kollajen ve elastik lifler parçalanır ve vücudun kendi hyalüronik asit miktarı ve işlevi değişir. 30 yaşından sonra her yıl %1 kollajen kaybı yaşanır. Cilt daha mat, daha kuru görünür ve elastikiyeti azalır. Donuk görünen cildinizi daha canlı, daha pürüzsüz, yüzünüzdeki ifadeyi kaybetmeden geri kazanmanın etkin ve güvenilir yolu Somon DNA tedavisidir.
Bu sistem, polinükleotidler ve hyalüronik asit moleküllerinin cilde verilmesiyle  uygulanmaktadır. Protokolü oluşturan moleküller vücudun tamamen doğal elemanlarıdır. Polinükleotidler, somon balığı spermlerinden elde edilen DNA molekülleridir. Hyalüronik asit ise bağ dokumuzun temel maddesi olup, cildimizin nem dengesini sağlamaktadır.

 

Bu işlem nerelerde uygulanabilir?

Somon DNA, göz çevresi, alın, yanaklar, çene, üst dudaklar, boyun, dekolte bölgesi ve el sırtına uygulanmaktadır. Ayrıca kilo alıp verenlerde, hamilelikte oluşan çatlaklar ve izlerde de uygulandığında olumlu sonuç verdiği görülmüştür. Ayrıca saç dökülmesi tedavilerinde mezoterapi içeriğine eklenir. Cilt yenilemede cildin ışıldayarak görünmesi ve cilt kalitesini arttırmak için uygulanan son derece yenilikçi ve yaratıcı bir işlem olan Somon DNA aşısı ile mükemmel sonuçlar elde edilmektedir. Cildin genç, parlak, sıkı ve canlı gözükmesi ve her mevsim yapılabilmesi bu yöntemin tercih edilmesinde en önemli nedenlerin başında gelmektedir.

 

Somon DNA’nın uygulandığı cilt kusurları ;

•    Ciltte oluşan geniş gözenekler,
•    Stres, hava kirliliği, sigara, alkol, güneş ışınlarının etkisiyle oluşan cilt lekeleri,
•    Yaşlanmaya bağlı olarak oluşan cilt deformasyonları,
•    Yüzdeki ince kırışıklıklar,
•    Göz çevresindeki kaz ayağı kırışıklıkları,
•    Dudak üstündeki kırışıklıklar (smoker line) olarak yer almaktadır.

 

Somon DNA aşısı ile ciltte oluşan yenilikler nelerdir?

Cilt yapısını destekleyerek, güçlendirir, ve nemlendirir. Ciltteki ince çizgilerde azalma gözlemlemekle beraber, Cilde sıkılık, parlaklık ve elastikiyet kazandırır. Cildin yeniden yapılanmasını sağlayarak, sağlıklı, canlı ve pürüzsüz olmasında kilit rol oynar. Yapılan her seans sonrasında cilt yapısı daha da güçlenerek, sıkılığı ve elastikiyeti artmaktadır.

 

Somon DNA Aşısı Pİ System Etki Süresi Nedir?

İlk seanstan itibaren ciltteki etki görülür ve kademeli olarak her seanstan sonra artar. Ortalama 12 ay boyunca etkinliğini koruyabilir.

 

Somon DNA Aşısı Pİ System’i Kimler Kullanabilir?

Pİ System, Kadın-Erkek, Genç-Olgun tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.

Somon DNA Aşısı Kimlere Uygulanamaz?

 
•    Hamile ve emzirenlere,
•    Kan pıhtılaşma sorunu yaşayanlara,
•    Uygulama yapılacak olan yerde enfeksiyonu olanlara,
•    Bağışıklık sistemini zayıflatan (İmmünoterapi) ilaç kullanımı olanlara,
•    Kullanılan içeriğe karı bilinen bir alerjisi olanlara,
•    Akne ve/veya aktif inflamatuar hastalığı olanlara

Somon DNA Nedir? Nerelerde Uygulanabilir?