Yüz Mezolifting

 Yüz Mezolifting

 Yüz Mezolifting

Yüz mezoterapisi mezoterapi ilacının yüz bölgesine enjekte edilmesidir. Mezolifting olarakta bilinir. Cildin ihtiyaç duyduğu bütün, vitamin, protein, mineral ve kolajen yapımını canlandıran maddeler cilde enjekte edilir. Bu işlem haricen uygulamalara nazaran daha etkilidir. Çünkü, sorunlu alana direk olarak enjekte edilir. Böylece etki süresi ve etki başarısı artar. Deri altında hücre yapımlarını hızlandırarak problemi çözer. Hücrelerin yapımını hızlandırır. Hasarların onarılması için deri kendini yeniler.

 

Yüzde Hangi Noktalara Mezolifting Yapılır?

Alın, yanaklar, göz çevresi, burun kanatları, çene, boyun, gıdı ve dekolteye kadar inerek uygulama yapılabilir.

 

Yüz Mezolifting Hangi Problemleri Çözer?

•    Cilt yaşlanması
•    Sarkma
•    Ciltte aşırı yağlanma
•    Pigmentasyon değişimleri ve dengesizlikleri
•    Deride cansızlaşma
•    Cildin dış faktörlerden fazla etkilenmesi gibi problemlere çözüm olur.

 

Kimlere Uygulanabilir?

Mezolifting, kadın ve erkek tüm hastalar üzerinde etkilidir.

 

Yüz Mezoterapisi İşlemi Acı Verir Mi?

İğnenin dermise batımı ve mezoterapi ilacının içindeki maddelerin deri altına yayılımı ile bir yanma hissi oluşur. Bu hislerin engellenmesi için de lokal anestezi kremi işlemden 20 dakika önce uygulanır. Mezoterapi ilacı enjekte edilemden önce de krem cilt üzerinden temizlenir. Böylece deri altında tam bir etki sağlanır.

 

Yüz Mezolifting Tedbir Amaçlı da Yapılabilir Mi?

Evet yapılabilir. Bu gibi uygulamalar için illa ki yaşlanma beklenmemelidir. Hatta önlem amaçlı olarak orta yaşa gelmeden uzun vade de mezolifting işlemi yapılırsa yaşlanmaya karşı önlem alınmış olunur hem de cilt kendini daha kolay toplarlar ve dış faktörlerden daha az etkilenir.

 

Yüz Mezolifting İşlemi Ne Zaman Etki Eder?

Yüz mezoterapisi yapıldığı andan itibaren deri altında çalışmaya başlar ve de etki göstermeye. Bunun yanı sıra cilt yüzeyinde sarkma, cansızlık, kırışıklık gibi olumsuz etkilerin kaybolması biraz zaman alabilir. Mezoterapi ilacı deri altında çalışıp deri üzerine kadar tedavi sürecini tamamlayana kadar bir kaç haftalık bir süre geçebilir. Bu süre zarfında olumsuz düşüncelere kapılıp sakın bu işlem başarılı olmadı, bende etki etmedi şeklinde düşünemeyin. Sonuçlar gözlenince cildinizin toparlandığını kırışıklıklarınızın açıldığını daha canlı bir cilde sahip olduğunuzu göreceksiniz.

Yüz Mezoterapisi Kaç Seans Uygulanır?

Bu işlem, cilt üzerindeki probleme göre 4 – 6 seans uygulanır. Gerekli olan durumlarda seanslar bitip etki derecesi izlendikten sonra tekrar bir kaç seans mezolifting yapılabilir. Böylece tam bir tedavi sağlanır.

 

Bu İşlemin Etkisi Nasıl Arttırılır?

Mezolifting işleminin etkisini arttırmak için cildi doğru ve gerçek medikal ürünler ile günlük olarak temizlemek ve medikal cilt bakımlarını periyodik olarak yaptırmak iyi bir seçenektir. Fakat yaşlanmanın azaltılması ve gençleşme için mezolifting işlemi yılda 1 veya 2 kez tek seans olarak yenilenmelidir.

 Yüz Mezolifting